+32 3 375 97 47

+32 3 375 97 47

DIGITAAL OF PAPIER

Gema > Onze diensten > DIGITAAL OF PAPIER

U KIEST ...

De informatiseringsgraad bij GEMA is groot. Maar we doen dit met het nodige respect voor onze klanten. Bij ons beslist u zelf de wijze van samenwerking. Houdt u liever de traditionele werkwijze aan, dan kan dit perfect. Wil u de digitale weg bewandelen, dan kan dit ook. Uw keuze hangt af van welke werkwijze het dichtst aanleunt bij uw eigen administratie. 

Houdt u van traditie maar overweegt u toch de stap naar het digitale?

In dat geval stellen we een overgangsperiode op tijdens dewelke u de klassieke methode aanhoudt maar tegelijkertijd de voordelen van het digitale ervaart, en dit zonder meerwerk.

PAPIER

Houdt u zich aan de klassieke methode, dan kan u bij GEMA opteren om uw documenten op papier te zetten en deze maandelijks of per kwartaal binnen te brengen. We kunnen deze ook ophalen indien u dit wenst.

 

 

DIGITAAL MET HET GEMA PORTAAL

In het geval dat u de papieren weg gewoon bent, zou het digitaal aanleveren van uw documenten u kunnen afschrikken. Dit is eigenlijk niet nodig. Het enige wat u nodig heeft is internet toegang. Dit kan van op uw PC, tablet, smartphone of laptop. U hoeft ook geen extra software te installeren. Als GEMA klant krijgt u voor deze website een eigen login

De digitale weg biedt tal van voordelen.

  1. Alle belangrijke documenten (boekhouding, statuten, jaarrekeningen, Belgisch Staatsblad, …) staan op één plaats.
  2. U heeft altijd uw documenten in de buurt en mee op zak (smartphone, tablet, pc, laptop).
  3. Beveiligde privé zone.
  4. Geen piekmoment per maand of kwartaal maar continu proces (kleine acties) door oplaadmodules.
  5. Transparantie: alles wat er gebeurt is direct zichtbaar en opvolgbaar.
  6. Nieuwe toepassingen snel implementeerbaar.
  7. Milieuvriendelijke oplossing (minder papier en fysieke verplaatsingen).

De leercurve is zeer laag. Eens hiermee vertrouwd, wil u door de gerealiseerde tijdswinst en het gebruiksgemak gewoon niets anders meer. 

VAN PAPIER NAAR DIGITAAL

Overweegt u om stapsgewijs de transitie van het papier naar het digitale platform te in te zetten, dan stellen wij met u een overgangsplan op waardoor u zich op eigen tempo vertrouwd kan maken met de nieuwe werkwijze. U houdt tijdens deze periode de klassieke methode aan, maar krijgt inzicht in het digitaal systeem. Beide systemen lopen dan parallel. Er is geen meerwerk aan verbonden. Na verloop van tijd kan u overschakelen wanneer u er zelf klaar voor bent. Wenst u na verloop van tijd toch niet over te schakelen? Geen probleem, dan blijft alles bij het oude.

OPENINGSUREN

Laden...

NIEUWS

STARTER

----

FISCALITEIT

-------

PLANNING

& ADVIES

JURIDISCHE

ONDERSTEUNING

DIGITAAL

EN/OF PAPIER